Després d’una exitosa primera temporada a la Fórmula Renault, on va aconseguir la seva primera victòria en un campionat europeu, Will Palmer es continuarà amb R-ace GP el 2017.

El campió de la BRDC Formula 4 del 2015 ha participat aquest 2016 en els dos campionats de la Fórmula Renault 2.0, tant en l’Eurocup com el NEC. El guanyador de l’any passat del premi McLaren Autosport BRDC va aconseguir la seva primera victòria en el continent europeu en una de les últimes proves de la temporada, celebrada a Estoril, Portugal. Això li va assegurar acabar al Top 3 dels Rookies i setè a la classificació general en una categoria d’un nivell competitiu bastant alt. Palmer va acabar l’any fent uns tests a Silverstone amb un McLaren Grand Prix, ja que formava part de la recompensa per guanyar el McLaren Autosport BRDC. El jove pilot de 19 anys també va aconseguir 3 podis en la FR2.0 NEC, però en el 2017 es centrarà en l’Eurocup.

El calendari del Eurocup pel 2017 creix de 7 rondes a 10, i comprèn un total de 19 carreres en lloc de les 15 que van formar el calendari de 2016. El Gran Premi de Mònaco es manté al calendari, mentre que una setmana abans, els pilots de l’Eurocup tindran l’oportunitat de provar les seves habilitats en una altra pista urbana llegendària ja que se celebren dues curses al Circuit de Pau, a França. La sèrie també visitarà altres llocs d’Europa on participa la F1, incloent Monza a Itàlia, Silverstone al Regne Unit i Spa-Francorchamps a Bèlgica.