Ben Barnicoat ha guanyat la primera cursa del cap de setmana de la FIA Formula 3 Europea al circuit urbà de Pau, França. Nick Cassidy i Maximiian Günther completen el podi.

En unes condicions semblants a la d’ahir amb una pluja constant, Lance Stroll (Prema Powerteam) sortia des de la pole position però el jove pilot de Williams F1 no va poder mantenir aquest lloc després de calar el seu cotxe a la sortida. Fet similar li passava a Arjun Maini(Threebond with T-Sport).

Aquest fet l’aprofitava Barnicoat per prendre el liderat de la cursa i escapar-se dels seus rivals per gairebé sis segons. Distància que el britànic perdria amb l’aparició del cotxe de seguretat, provocat per Zhi Cong “Peter” Li (Carlin). Tot i això, el de Racing Steps Foundation va aguantar els atacs de Nick Cassidy (Prema Powerteam) qui abans havia avançat a Günther (Prema Powerteam) per endur-se el triomf en els carrers de la ciutat de Pau, ubicada als Pirineus Atlàntics.

George Russell (Hitech GP) s’ha quedat a les portes del podi, acabant per davant del seu compatriota Callum Ilott (Van Amersfoort Racing). Mikkel Jensen (kfzteile24 Mücke Motorsports) ha acabat en el sisè lloc després de rodar tota la cursa sota els atacs de Ryan Tveter (Carlin).

Tanca la zona de punts el prometedor Sérgio Sette Camara (Motopark), Lance Stroll i Alessio Lorandi (Carlin) – autor de la pole per a la cursa 3.