El pilot de R-ace GP, Max Defourny, ha dominat sense oposició seguit de Boccolacci i el seu company d’equip Palmer


 

Primera carrera del cap de setmana per als pilots de la Formula Renault 2.0 NEC al clàssic circuit de Silverstone. 25 minuts de cursa separaven als pilots de la bandera a quadres però just a la volta de formació el segon classificat Lando Norris entrava a box i era obligat a abandonar amb problemes al seu monoplaça.

Es donava el tret de sortida sense massa incidents, Defourny liderava seguit de Palmer y Boccolacci. Els pilots de R-ace GP eren molt ràpids a la primera part de la cursa i on Defourny ha agafat una avantatge de 4 segons respecte els seus perseguidors.

Per altra banda, Habsburg i O’keeffe es disputaven la 4a posició amb una lluita constant volta a volta. Finalment, en una maniobra arriscada per part del pilot de Fortec Motorsports, O’keeffe ha perdut totes les opcions al tocar-se a l’entrada de la corba 17. Fet que ha provocat la punxada i parada a box obligada per al pilot de JD Motorsport.

Defourny seguia escapat però en el tram final de la cursa, Palmer pujava els seus temps per volta i en l’últim minut Boccolacci l’ha pogut passar aconseguint així la segona posició.

Demà Diumenge a les 11:30h segona cursa per als pilots de la Formula Renault 2.0 NEC.