Arden International ha anunciat els tres pilots que defensaran els seus colors a la temporada 2017 de la Fórmula Renault 2.0: Daniel Ticktum, Zane Goddard i Ghislain Cordeel.


Daniel Ticktum ja va ser anunciat per Red Bull, equip que, aquest mateix any, l’acollirà al seu programa de joves pilots.

L’australià Zane Goddard ve de la F4 Britànica on, després de fer-se quatre victòries i vuit podis, va aconseguir acabar vuitè a la classificació general. Ell comenta:

“Estic molt impacient per començar aquesta temporada. Córrer amb Arden a la Fórmula Renault Eurocup és genial. Arden ha demostrat moltes vegades que poden guanyar curses en qualsevol campionat.”

Pel que fa al pilot belga, Ghislain Cordeel, la categoria de la Fórmula Renault no li és desconeguda, ja que l’any passat va participar en diverses curses de l’Eurocup i de la NEC, compaginant aquests campionats amb la V de V Challenge i el TCR Benelux. Cordeel comenta les ganes que té de córrer per un equip britànic:

“No importa el lloc de la Terra en el què competeixis, que les directrius sempre estaran en anglès. Noms com la ‘pole position’, el ‘flying finish’ o el ‘Gentleman, start your engines.’ Tots ells vénen d’aquest meravellós país anomenat Anglaterra! Així que el millor que li pot passar a un veritable pilot de curses és córrer per a un equip anglès!”

Ben Salter, el team manager d’Arden, revela les seves ambicions:

“A nivell d’equip, estem impacients per veure com serà la nostra primera temporada a l’Eurocup. Penso que aquesta alineació que hem format ens ajudarà a lluitar per les victòries. Tinc ganes de començar a fer ja els primers entrenaments oficials.”