El pilot britànic Jordan King s’uneix a l’escuderia holandesa MP Motorsport per disputar la seva tercera temporada a la GP2 Series.


Després de dos anys fructífers a la Fórmula 3 i un títol de campió de Fórmula 3 Britànica aconseguit l’any 2013, Jordan King es va unir a la categoria que teloneja la Fórmula 1 el 2015 amb Racing Engineering. Alhora, es va integrar a l’escuderia Manor Marussia com a pilot de desenvolupament, però el seu company d’equip a la GP2, Alexander Rossi, el va avançar en aquest camí per arribar a la Fórmula 1.

El 2016, King va mostrar un gran progrés al duplicar el seu nombre de punts en el campionat, anotant dues victòries i lluitant colze a colze amb el seu company d’equip, Norman Nato, durant tota la temporada. Les seves actuacions li van anar obrint les portes de la F1, ja que va poder completar dues sessions d’entrenaments lliures amb Manor a Austin i Abu Dhabi. Ell ens comenta:

“Estic impacient per córrer amb MP Motorsport en 2017. Conec l’equip des de fa temps ja que vaig treballar amb ells després de la meva sortida del kàrting, així que és com un retorn a casa per a mi. Una de les raons que m’ha empès a tornar ha sigut el nivell de confiança que va néixer després d’una relació bastant llarga.”

Tony Shaw, team principal de MP Motorsport, comenta l’arribada de King:

“La nostra relació amb Jordan es remunta al moment en què va canviar el kàrting pels monoplaces. Nosaltres coneixem molt bé la seva velocitat, la seva habilitat i la seva condició física. Ell ha provat el nostre cotxe de GP2 en dues ocasions i ens ha mostrat la seva professionalitat i el seu excel·lent ritme.”

King compartirà equip amb el rookie Sergio Sette Camara, que ha fet el salt directe des de la Fórmula 3 a la GP2 Series.