Alex Peroni ha aconseguit una aclaparadora victòria en la primera cursa de la Formula Renault 2.0 Eurocup als carrers de Montecarlo. El pilot australià de MP Motorsport sortia des de la pole i ha mantingut la posició amb comoditat, exercint un ritme inassolible que li ha permès rodar en solitari tota la prova. Han completat el podi els francesos de R-ace GP Charles Milesi i Victor Martins.

Cursa tranquil·la en l’Eurocup. Per sorprenent que sembli i més veient ahir la primera disputa de la FIA Formula 2, avui la Formula Renault 2.0 ha rodat en el circuit de Montecarlo per disputar una primera carrera lliure d’incidents, mogudes i neutralitzacions.

La pau s’ha imposat en la pista i això ha permès que Alex Peroni s’escapés al capdavant i no hi hagués forma de parar-ho. L’australià ha acabat amb gairebé cinc segons de marge sobre Charles Milesi i Victor Martins. Els francesos de R-ace GP van lluitar per la segona posició a final de carrera, però Martins no va tenir l’oportunitat d’aconseguir l’avançament.

En quart i cinquè lloc van acabar els líders del campionat, Ye Yifei i Christian Lundgaard respectivament. Amb aquests resultats, Yifei manté el liderat de la general amb 12 punts de marge sobre el danès de MP Motorsport.

Però el gran focus d’atenció de la prova ho van protagonitzar Neil Verhagen i Max Defourny en la seva particular lluita pel sisè lloc. Durant tota la prova el pilot del Xarxa Bull Junior Team va haver de suportar la pressió del belga darrere. Després d’una impressionant lluita, amb tocs i diversos avançaments, Defourny va rebre una sanció i va ser relegat al desè lloc, recuperant una posició a les últimes de canvi per acabar novè.

Així doncs, el Top 10 ho van completar Max Fewtrell en setè lloc, seguit de Thomas Maxwell en el vuitè, Defourny en el novè i Logan Sargeanten el dècim tancant la zona de punts. Els espanyols de AVF, Xavier Lloveras va acabar en el 16º lloc i Eliseo Martínez en el 23º.

Demà a les 12:00, hora local, es disputarà la segona i definitiva carrera de la Formula Renault 2.0 Eurocup en el circuit urbà de Mònaco.