Alexander Albon ha estat el més ràpid durant la primera sesió d’entrenaments lliures de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup al circuit francès de Le Castellet. El de KTR ha dominat juntament amb els 3 cotxes de l’equip Prema Powerteam.


Nyck de Vries ha començat marcant el ritme de la sessió durant els primers 20 minuts, no podia dir el mateix el seu company d’equip a Koiranen GP, Ignazio D’Agosto que havia d’abandonar la sessió a meitat d’aquest aper culpa d’una errada.
A partir d’aquell moment, Albon ha prés el primer lloc encara que juntament amb els Prema Powerteam de Dennis Olsen, Bruno Bonifacio i Hans Villemi (qui ha patit una virolla al revolt 5) han dominat la sessió fins als darrers últims 10 minuts on han aparegut noms en el primer lloc de la taula de temps com Anthonie Hubert, Matt Parry, Ryan Tveter i finalment Albon ha fet dues voltes ràpides per aconseguir el millor temps final.
Resultats: Albon, Jörg, Tveter, Olsen, Parry, Aitken, Pizzitola, Villemi, Orudzhev i Hubert completa el top 10. Pel que fa al líder del campionat Nyck de Vries ha estat només vint-i-uné, essent el Koiranen GP més lent de tota la sessió inclós Hong Li Ye que participa com a convidat.