Jack Aitken ha guanyat el campionat en una cursa que no ha estat fàcil per ell. Mentrestant, Barnicoat ha guanyat la cursa per davant de Hubert i D’Agosto en el circuit de Jerez, en l’última cursa del Eurocup. I Josef Kaufmann Racing ha guanyat el títol d’equips.

Dia d’emocions a flor de pell inclòs pels periodistes que cobrim les World Series by Renault, avui s’ha disputat l’última cursa d’un Eurocup que ha tingut una temporada molt emocionant.

Ben Barnicoat sortia des de la primera posició i ha liderat de principi a fi davant d’Anthoine Hubert, que tot i atacar-lo no ha aconseguit avançar-lo. Ignazio d’Agosto completa el podi, essent l’únic que ha aconseguit pujar al podi en totes les curses del cap de setmana.

El pilot italià, el qui té més experiència en l’ Eurocup ha assolit el seu record de podis consecutius, un total de tres. Un bon comiat per el de Manor que l’any que ve aspira  a competir a la Formula 3.

Quarta posició per l’home que podríem anomenar-lo “l’home remuntada” es tracta de Jake Hughes que sortia des de la vuitena posició, i gràcies a una bona sortida ha pujat fins el cinquè lloc fins que a meitat de cursa ha superat a Louis Delétraz. Cinquè ha estat Sasahara que sortia des del novè lloc i ha seguit els passos de Hughes.

Sisè lloc per Louis Delétraz que s’ha proclamat finalment sub-campió de la categoria, en una cursa on no ha aguantat el ritme. L’ha seguit Isaakyan, Harrison Scott –que sortia quinzè i ha tornat a acabar com el millor rookie. Seguit també de la gran remuntada de Kodric que tanca la zona de punts.

Pel que fa a Kevin Jörg que aspirava al títol, ha decidit jugar-s’ho tot i ha sortit amb pneumàtics de pluja, fet que no ha anat bé. Deixant un bon panorama a Jack Aitken per guanyar el campionat, qui ha hagut de sortir des del pit lane per culpa d’un accident en classificació.

Josef Kaufmann Racing tot i perdre el campionat de pilots, ha liderat, dominat i guanyat el d’equips.

S’acaben 11 anys d’història, però la història del Eurocup segueix sola aquest cop.