Domini pràcticament absolut per l’equip d’Action Express (Mustang Sampling Racing #5) a les 24 hores de Daytona d’aquest 2018. Una edició històrica amb un registre de distància de carrera rècord en velocitat, i una carrera reeixida altra vegada per Cadillac DPI, que es porta la seva segona victòria consecutiva. El Ligier #23 de Fernando Alonso ha hagut d’abandonar a la part final de carrera i ha quedat classificat en 38è lloc.

En aquestes dues últimes hores de la cursa, el Mustang Sampling Racing #5 ha perdut les seves dues voltes de distància a causa d’un pilotatge conservador. Filipe Alburquerque va creuar la meta després de 808 voltes i va obtenir el seu primer triomf en les 24 hores de Daytona, encara que no el primer per a Joao Barbosa i Christian Fittipaldi, qui una vegada més han guanyat aquesta cursa com ho van fer el 2010 junts en el mateix equip.

És la tercera victòria per Barbosa i Fittipaldi, qui continua una gran trajectòria per als pilots brasilers en aquesta cursa, sent el quart pilot nascut al Brasil en guanyar aquesta carrera durant els darrers 5 anys.

Cadillac dpi aconsegueix la segona victòria consecutiva, un gran dia per a l’automobilisme nord-americà, ja que és la divuitena victòria consecutiva per a un equip nord-americà en aquesta històrica cursa, tot i que cap pilot nord-americà ha guanyat avui.

Stuart Middleton va creuar la línia de meta a la volta del líder per donar el segon lloc a l’equip Whelen Engineering Racing #31. A la volta del líder també, Colin Braun ha finalitzat tercer per Core Autosports #54.

L’equip de Fernando Alonso, United Autosports #23 s’ha retirat després d’una carrera amb diversos problemes. Van haver de passar molt temps en els garatges, el que li va fer perdre fins a 90 voltes amb els pilots de l’Action Express. Tot i això, han protagonitzat una gran actuació mentre han estat a la pista, igual que van fer els seus companys OwenDe SadeleerDi RestaSenna per acabar en el quart lloc final.

L’equip de Dani Juncadella i Lance Stroll ha finalitzat en la 16a posició final després de perdre molt de temps aturats, quedant a més de 26 voltes de distància amb el Jackie Chan DCR JOTA # 37.

En GTLM tota la cursa ha estat un domini absolut de Ford Xip Ganassi Racing. Les actuacions #66 i #67 han lluitat per la victòria de la cursa que finalment ha acabat a mans de BriscoeWestbrookDixon, mentre que HandMüellerBourdais han acabart en el segon lloc a pocs segons dels seus companys d’equip.

El Corvette Racing de MagnussenGarciaRockenfeller, ha intentat atrapar l’equip nord-americà durant tota la part final de carrera, però el ritme del cotxe #3 no ha sigut suficient per atrapar els dos Ford, que a sobre han jugat amb l’aspiració constantment. Completen el podi en la categoria per davant dels seus companys d’equip GavinMilnerFassler.

En GTD, el GRT Grasser Racing Team #11 s’ha assegurat la victòria per davant del Michael Shank Racing #86 amb CurbAgajanian i el Paul Miller Racing #48. Pel que fa al quart espanyol en cursa, Miquel Molina, ha tingut molts problemes que li han fet caure al 39è lloc final, tot i haver liderat en l’inici amb el seu Ferrari #82.