Els dos Ford Chip Ganassi Racing lideren amb certa comoditat en GTLM sota l’atenta mirada del Corvette # 3 d’Antonio García. En Prototipos, el Cadillac # 5 del Mustang Sampling Racing continua conservant el liderat davant del Autosport n. º 54.

En Prototips, el Cadillac #5 del Mustang Sampling Racing segueix mantenint el liderat que ha patit per mantenir fa unes hores. Ara, Filipe Albuquerque és l’encarregat de conduir el vehicle i li treu tres voltes al seu principal rival per la victòria, l’autosport nucli #54 pilotat ara per Dubal. Felipe Nasr roda en tercer lloc després de perdre la segona plaça, i manté el Whelen Engineering Racing en zona de podi.

El Ligier #32 de United Autosport ha perdut la zona de podi fa unes hores per un nou problema. Al mateix temps, Fernando Alonso ha tornat a pujar al cotxe i finalitzarà les 24 hores de Daytona muntat al Ligier. Després dels nombrosos problemes que han afectat a l’equip de l’asturià, el #23 es manté en 19è lloc amb 34 voltes perdudes.

Pel que fa al GTLM, és la categoria més interessant en aquest moment. Els dos pilots del Ford Chip Ganassi lideren amb comoditat la categoria i es mantenen enganxats un darrere l’altre, aprofitant-se l’aspiració per anar més ràpid. El #66 és pilotat ara per Sebastien Bourdais, mentre que el #67 està pilotat en aquestes últimes hores pel també pilot d’Indycar, Scott Dixon.

No obstant això, Nothing is Lost for the Corvette #3 d’Antonio García, que manté la zona de podi i segueix en la tornada dels Ford per intentar arrebatar-los la victòria. Ara mateix, és Jan Magnussen qui s’encarrega de dirigir el cotxe, mentre segueixen perdent temps respecte als líders. Detrás, el Corvette #4 li segueix una volta de distància en quarta posició.

Pel que fa als GTD, el GRT Gresser Racing #11 manté una certa avantatge amb Bortolotti al volant. Darrere, a poca distància, el Mercedes AMG #33 segueix en segona posició a l’espera d’intentar arrabassar-li la victòria. El Michael Shank Racing #86 amb Allmendinger es manté en tercera posició, completant el podi.

Només quedem dues hores per finalitzar la prestigiosa carrera de les 24 hores de Daytona, i la pluja es tanca de prop i podria tornar a descarregar amb força a pista. Això podria ser determinant pels resultats finals de carrera, ja que condicionaria molt el rendiment dels automòbils.