Felix Rosenqvist s’ha endut la desena victòria de la temporada al circuit del Nürburgring. Al darrere, Nick Cassidy ha completat el doblet de Prema Powerteam a la pista alemanya. Finalment, el podi ha estat copat per Callum Illot amb el seu Carlin.


La primera cursa del cap de setmana començava amb una sortida neta per a tots els pilots excepte per a dos a la part davantera. Charles Leclerc i Jake Dennis es tocaven, trencant alerons tots dos i amb un Dennis que havia d’entrar a box i destrossar així la seva cursa. Leclerc seguia en pista dins del Top 5, amb un Illot que ascendia al tercer lloc, per darrere dels dos Prema Powerteam que mantenien les posicions de sortida.

La cursa tenia poca acció i era bastant tranquil·la, sense incidents molt destacables, ja que únicament Dennis abandonava la cursa. Leclerc mantenia el quart lloc i es mantenia viu a la lluita pel títol, encara que es quedaria lluny del podi i molt a prop de perdre aquesta posició amb Mikkel Jensen, que va completar el Top 5.

No obstant això, Leclerc al final de la cursa provocava un gran tap que produïa una llarga cua de cotxes a la qual es definien les posicions de punts d’aquesta primera cursa a la mítica prova del Nürburgring. Markus Pommer era sisè, Santino Ferrucci setè, Arjun Maini vuitè, Lance Stroll novè i Antonio Giovinazzi desè després d’uns problemes a l’inici de carrera que el van retrassar força.

Avui a les 15:40h es disputarà la segona cursa del dia a la pista alemanya.