Lance Stroll ha obtingut la seva 14a victòria de la temporada a la Fórmula 3 europea. El canadenc va fer una gran remuntada gràcies a un gran ritme en cursa. Eriksson i el nouvingut, Jake Hughes, completen el podi.

Lance Stroll (Prema Powerteam) va perdre la posició de pole a la sortida i va caure al segon lloc. El canadenc no va trigar a posar tota la pressió sobre Eriksson perquè cedís i així recuperar la seva posició inicial.

Amb el Top 2 estabilitzat, la batalla es va centrar en l’últim esglaó del podi. Sergio Sette Camara (Motopark) va ser el líder del grup i es va defensar de Jake Hughes (Carlin), qui després de diversos intents, va superar el pilot de la Red Bull Junior. Nick Cassidy (Prema Powrteam) i Alexander Sims (Hitech GP) van acabar de fer el mateix poc després.

Cassidy va atrapar Hughes a tres voltes per al final i el va superar. Però el guanyador d’una cursa en la GP3 no es va rendir i en l’última volta va superar a Cassidy després d’una maniobra fenomenal.

Camara va finalitzar sisè, mentre que Barnicoat va poder posar fi al seu mal final de temporada amb la setena posició. El seu company d’equip, George Russell, va haver d’abandonar. Hitech GP va veure també com Nikita Mazepin havia d’abandonar la cursa després d’un contacte amb Dan Ticktum (Carlin).

Completa el top10 Ralf Aron (Prema Powerteam), Maximilian Günther (Prema Powerteam) -sortint 17è- i Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing).

En la classificació final de pilots, Stroll es va endur el campionat amb 507 punts, Günther va acabar en segon lloc amb 322 punts, mentre que Russell completa el TOP3. En quart lloc va estar Cassidy, per davant d’un impressionant campió novell, Joel Eriksson.

No hi ha dubte que Prema Powerteam va prendre el campionat d’equips d’alta tecnologia per davant de GP i Motopark. Van Amersfoort Racing va acabar quart mentre Mücke completa el top5.