Petter Solberg i Johan Kristoffersson compartiran equip a la pròxima temporada de Rallycros d’aquest any. Tots dos han fitxat com a pilots per al nou equip oficial de Volkswagen a la categoria.


El Mundial de Rallycross 2017 s’acosta i les expectatives d’aquesta nova temporada comencen a créixer. Volkswagen ha anunciat que tindrà un estructura de suport en la categoria des d’aquest any, amb la col·laboració del creador del Volkswagen Polo R WRC que anava a córrer el Mundial de Ral·lis d’enguany, François-Xavier Demaison. Al costat de la suposada ajuda de la formació acomiadada de l’ex equip de ral·lis, la marca alemanya afrontarà una nova aventura en aquesta nova categoria mundial que tan èxit està tenint en els últims mesos.

Amb un pressupost aproximat entre set i vuit milions d’euros, Volkswagen espera presentar un vehicle a l’altura de les altres grans formacions de la competició. Amb el suport de Volkswagen Suècia i Monster Energy, veurem un nou equip oficial al costat del EKS d’Audi, el Hoonigan de Ford i el Hansen de Peugeot.

Els pilots seleccionats han estat dues de les grans estrelles del Rallycross: Petter Solberg i Johan Kristoffersson. El pilot noruec, campió del WRC el 2003 i bicampió de Rallycross en les seves dues primeres edicions, ha hagut de lidiar amb un equip propi aquests tres primers anys a l’espera d’aterrar a una estructura oficial. El dia ha arribat, i amb més recursos s’espera encara més del noruec patrocinat per Monster Energy. Kristoffersson, un dels talents emergents, va ser subcampió en la passada campanya i esperarà lluitar pel títol en aquesta.

En les pròximes setmanes s’espera que es vagin anunciant nous canvis i alineacions de la resta d’equips. El Mundial començarà a inicis d’abril a Barcelona.