L’andorrà Raül Farré ha estat el millor pilot dels països catalans en la categoria RX2e aquest cap de setmana durant el CatalunyaRX. Ferré ha arribat a la final, superant a noms il·lustres com Laia Sanz, Carlos Checa o Nick Heidfeld.

Isak Sjökvist venç i Viktor Vranckx es proclama campió de l’RX2e

 

Viktor Vranckx
Copyright: Sergi Campdelacreu / FormulaRapida.net

El germà petit del World RX, l’RX2e, ha viscut avui també una jornada d’emocions fortes. El suec Viktor Vranckx s’ha servit de la seva segona posició per a segellar el títol de campió de 2022. En la final, així i tot, Isak Sjökvist, ha completat una cursa sense errors, veient-se recompensat amb la primera posició. Amb Vranckx en la segona plaça, Nils Andersson ha trobat el seu lloc després del suec i el belga.Molt a prop del podi ha quedat Pablo Suárez. El canari ha tingut la seva particular lluita amb l’andorrà Raül Farré, el cinquè classificat. Raül Farré, veia amb nervis com el seu equip treballava sense descans per a poder tenir el cotxe apunt.

Sanció per Pepe Arqué, final per Raül Farré

Aquest altercat ha involucrat també a Pepe Arqué. El català, es quedava fora de la final per culpa d’una sanció de 5 segons per un toc a la seva semifinal. Patrick O’Donovan també impactava amb Pepe Arqué. El britànic, rebia també 10 segons de sanció. Tots dos quedaven automàticament fora de la gran final, i permetia a Raül Farré entrar en aquesta.Tampoc han pogut prendre part en aquesta última batalla les estrelles convidades del cap de setmana, els catalans Laia Sanz i Carlos Checa i l’alemany Nick Heidfeld. Els tres compten amb menys experiència que els seus rivals i això els ha impedit mantenir el mateix ritme, encara que han completat un excel·lent cap de setmana i han delectat als assistents.