Pere Aragonès ha donat la benvinguda als assistents del e-Mobility Experience. Ho ha fet acompanyat del conseller d’Empresa i Treball i president del Circuit, Roger Torrent i Ramió, entre altres autoritats.Circuit de Barcelona-Catalunya (Montmeló).- La primera edició de l’e-Mobility Experience s’ha posat en marxa avui al Circuit de Barcelona-Catalunya. Ho ha fet en el marc de la vuitena edició del CatalunyaRX (la primera 100% elèctrica).En ple epicentre del pàdoc, la fira ha estat inaugurada pel president de la Generalitat de Catalunya. Pere Aragonès, ho ha fet juntament amb el president del Circuit, Roger Torrent i l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez.

Els han acompanyat la consellera d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà i Roura; el president del RACC, Josep Mateu i Negre; el director general del Circuit, Josep Lluís Santamaría i Romero; i el secretari general d’Empresa i Treball, Oriol Sagrera i Saula, entre altres autoritats.El president de la Generalitat, Pere Aragonès i Garcia, ha afirmat que:

“la fira e-Mobility és un aparador del potencial de la indústria de l’automoció de Catalunya”, un sector  “molt arrelat, que ha configurat el nostre model industrial” i que “ara té un repte importantíssim que és fer aquesta transició cap a l’electrificació i, per tant, ser la protagonista de la descarbonització del sector”.

Roger Torrent, President del Circuit de Barcelona-Catalunya:

“Hem excel·lit en l’organització de les competicions més importants del món del motor, però hem d’anar més enllà”. “Des del punt de vista de la sostenibilitat i la transició verda; de la generació de més activitat oberta a la ciutadania; i finalment, de vinculació a la indústria de l’automoció de Catalunya, que és una peça irrenunciable pel nostre país”. “Aquests tres elements es donen a l’e-Mobility Experience i, per tant, és una gran demostració del que volem els propers anys al Circuit”.

L’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez, ha sumat en aquesta mateixa direcció:

“Ningú posa en dubte que el Circuit és la seu natural de les grans competicions de motor al nostre país. Ara també volem ser referència en la nova mobilitat, la qual s’està transformant, incorporant nous actors. El municipi de Montmeló, localitat que acull el Circuit, sempre col·laborarà per a complir amb aquesta missió”

Què és l’e-Mobility Experience

L’e-Mobility Experience és la fira de mobilitat elèctrica que pretén ser un referent en el sud d’Europa. Les marques que hi participen compten amb zones de proves i d’exposició de vehicles al pàdoc del Circuit. Els assistents poden visitar les novetats de BTECH, CUPRA, Ecobike, Grup Mow, Hispano Suiza, Maquina Motors, Nissan, Renault, Silence, Spinta bikes, Toyota, Tesla, Urbing, RACC, Lexus, Floox, Circutor, NIU, Seat Mo, Iberdrola, Etwow i QEV Technologies. La fira compta també amb una gran zona gastronòmica, amb espai de pícnic i múltiples food trucks, així com amb música en directe. També una gran varietat d’activitats lúdiques i educatives per als més petits.

Accés als esdeveniments

Els assistents poden accedir per la porta 3 a partir de les 9.30 h tant el dissabte com el diumenge. Tenen a la seva disposició el pàrquing IN6 per a estacionar. L’horari de la fira és de 10 a 18 h durant tot el cap de setmana.