Will Palmer ha guanyat la segona cursa de l’Eurocup a Monza per davant de Sacha Fenestraz i Max Defourny.


Gabriel Aubry començava a la pole position per davant de Will Palmer i Max Defourny. Palmer va tenir un millor començament que el francès i va prendre la davantera en el primer revolt. Després d’una difícil escapada, Sacha Fenestraz començava atacar Thomas Maxwell. A la segona volta, Alex Peroni i Henrique Chaves es van tocar, el que va portar a l’entrada del safety car en pista. Alhora, Ghislain Cordeel també va haver de baixar del cotxe.

Amb dotze minuts restants, la bandera verda va tornar en cursa. Defourny va perdre dues posicions davant Fenestraz i Shwartzman, però es va recuperar al cap de poc temps. Fenestraz i Defourny, que ja havien marcat el mateix temps en la sessió classificatòria, van seguir lluitant. Més enrere, Zane Goddard i Luis Leeds van xocar però finalment van poder continuar en cursa tots dos.

A la part davantera, la batalla pel segon lloc estava fins amb Defourny en P5. Però a dos minuts del final, Shwartzman i Aubry van topar i tots dos pilots van haver de parar els seus monoplaces, oferint el podi a Fenestraz i Defourny. En l’última volta, Defourny va tractar de passar Fenestraz per al P2, però el francès finalment va mantenir l’avantatge per menys de dues dècimes a la línia de meta.

Will Palmer va guanyar la segona cursa del cap de setmana per davant de Sacha Fenestraz i Max Defourny. Verhagen, Maxwell, Ye, Verschoor, Fewtrell, Vartanyan i Guzmán van completar el top 10.