L’equip Barceloní, Pons Racing ha anunciat la seva alineació per a aquesta temporada 2016 de la Formula V8 3.5. Es tracta de la holandesa, Beitske Visser i el polonès, Alex Bosak.

Beitske Visser arriba al equip després de dos any a AVF, on s’ha vist desplaçada per la incorporació de Tom Dillmann. La holandesa va passar per dues temporades complicades on ho va passar molt malament en cursa, sobretot amb l’estratègia, tot i fer bones classificacions.

Malgrat això, Visser segueix essent l’única dona confirmada a la categoria, veurem si aquesta temporada aconsegueix puntuar regularment.

Alex Bosak serà el seu company d’equip, en la formació catalana. El pilot de 22 anys, arriba a la Formula V8 3.5 Després d’iniciar-se als monoplaces molt tard, als 19 anys, on ha competit a la Formula Renault 2.0 Alps, i a la GP3 Series l’any passat amb l’equip Arden International.

A destacar que Bosak ha firmat un contracte de dos anys amb Pons. Per tant, el polonès busca estabilitat i sap que la Formula V8 3.5 és on es desenvoluparà com a pilot.