En la jornada dominical es disputava la segona i última cursa del cap de setmana de la Fórmula Renault 2.0 Eurocup. Aquesta vegada, des de la pole va partir Charles Milesi que, el seu gran objectiu era el de mantenir per darrere l’amenaça que representava Alex Peroni, pilot que va vèncer en la jornada del dissabte. La segona de les curses va ser més accidentada que la primera.

Després d’una sortida neta, Milesi va ser capaç de mantenir el liderat i, des d’aquell moment, tot es basava a mantenir un bon ritme i evitar besar els murs dels carrers de Mònaco. No obstant això, per darrere les hostilitats no havien fet més que començar i així ho denotava un Victor Martins amb gana de podi, el qual aconseguia avançar al líder del campionat, el pilot del Josef Kaufmann, Yifei Ye.

Aviat arribarien els primers problemes quan, a la zona posterior de la classificació, Sami Taoufik es va pujar en la posterior d’un dels competidors i acabava finalment en el mur. El marroquí no acaba de trobar el seu lloc en el campionat i ha d’aprendre a marxes forçades. Per la seva banda, Milesi tractava d’escapar-se i era capaç d’obrir una mica de buit amb Peroni, el qual seria vital a mesura que s’acostaven al final de carrera.

De nou, arribaven més accidents. Aquesta vegada va ser el pilot italià Lorenzo Colombo que, en la sortida del túnel acabava en l’escapatòria sense possibilitat de tornar a la carrera. Poc després va ser el subcampió de la Fórmula 4 Britànica, Oscar Piastri qui havia de fer una parada a boxes pro algun tipus de problema, encara que va ser capaç de completar la cursa.

S’arribava al final de carrera amb la lluita partida ja que Milesi seguia mantenint una distància prudencial amb Peroni i, al mateix temps, l’australià cap al mateix amb Victor Martins. Per darrere, Yifei Ye se sentia còmode rodant quart i Neil Verhagen muntava un trenet a tenir en compte des de la setena posició. La prova acabaria en aquest, però ordre no sense abans, que Neubauer i Hahn xoquessin en la polèmica corba de Loews creant una mica de confusió, encara que no va ser necessari l’ingrés del cotxe de seguretat.