Kyle Kaiser ha aconseguit liderar la cursa de principi a fi en la tercera ronda del campionat de Indy Lights disputada a Phoenix, Arizona. El nord-americà es situa com a líder destacat en el campionat. Jones i Enerson completen el podi.

Sortida molt calmada on Kyle Kaiser mantenia el primer lloc seguit de Ed Jones i RC Enerson que pujava al tercer lloc, després de la mala sortida de Santiago Urrutia que baixava de la tercera a la cinquena.

Per sota la classificació, Zach Veach feia una increïble sortida des de l’última posició, fins la desena després de només 15 voltes. L’americà es sentia molt còmode amb el seu Belardi Auto Racing, no com Rosenqvist que no aconseguia pujava de la quinzena posició.

En una cursa calmada, un altre debutant provinent d’Europa com és Dean Stoneman (Andretti Autosport) si es sentia més còmode amb el traçat oval, superant a Neil Alberico per la setena posició. Al mateix moment –als voltants de la volta 30, Veach escalava fins el novè lloc en superar Claman de Melo (Juncos Racing), mentre Urrutia superava a Negrao pel quart lloc abans del primer caution a la volta 34.

Era Heamin Choi que patia una virolla al revolt 4, neutralitzant així la cursa. 5 voltes després tornava la bandera verda, on Stoneman ho aprofitava per superar Serralles per la sisena posició, mentre Veach es desfeia d’Alberico per la vuitena posició.

A meitat de cursa, Kaiser seguia liderant per davant de Jones, Enerson i Urrutia. Negrao era cinquè seguit de Stoneman i Serralles. Veach era vuitè després de sortir últim, per davant d’Alberico i Kellet que tancava el top10.

Stoneman seguiria avançant posicions, quan ens apropàvem a falta de 20 voltes pel final. El britànic superava el seu rival André Negrao pel cinquè lloc.

Kaiser aconseguia finalment la victòria, per davant d’Ed Jones i RC Enerson. Santiago Urrutia amb el quart lloc aconseguia acabar com a el millor rookie. Cinquè lloc era Dean Stoneman, amb André Negrao sisè.

L’ex-líder del campionat, Felix Serralles ha estat setè, mentre Zeach Veach, Alberico i Dalton Kellet tanquen el top10.

Amb la victòria Kaiser marxa de Phoenix amb 16 punts d’avantatge sobre Félix Serrallés. Mentre Felix Rosenqvist conserva el tercer lloc a 27 punts del nord-americà, tot i haver acabat catorzè avui.