Robert Shwartzman manté la propietat de les victòries per R-ace GP, aconseguint la seva segona de la temporada en la segona cursa del Eurocup Formula Renault 2.0 a Silverstone. En segon lloc ha finalitzat el líder del campionat, Will Palmer; mentre el junior de Red Bull, Dan Ticktum debuta en el podi en tercer lloc.

Robert Shwartzman (R-ace GP) sortia des de la pole position però veia com Dan Ticktum (Arden Motorsport) el superava, encara que el rus reaccionava recuperant el liderat de la cursa per davant de Will Palmer (R-ace GP), Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) i Ticktum –que baixava fins la quarta posició.

Veuríem com el jove de Red Bull recuperava una posició en superar a Fenestraz en una maniobra que no ha acabat bé pel de JKR que es sortia de pista i finalment abandonava la cursa.

A continuació apareixia el cotxe de seguretat degut a l’abandonament de Henrique Chaves (AVF) que es quedava aturat a la grava.

En reiniciar-se la cursa, Max Defourny  (R-ace GP) que rodava en quarta posició, patia una virolla que el deixava fora de la zona de punts.

Finalment segona victòria de la temporada per Robert Shwartzman, i un nou doblet de R-ace GP amb Palmer en segona posició. Dan Ticktum aconsegueix el seu primer podi per ell i l’equip Arden a la categoria, essent el millor debutant de la cursa en batre a Fewtrell –quart.

Pel que fa el campionat de pilots, Will Palmer segueix com a líder amb 80 punts, 15 més que Shwartzman que puja al segon lloc, tercer és Sacha Fenestraz a 34 punts del britànic mentre un sorprenent Max Fewtrell puja a la quarta posició a 48 punts de Palmer.

La activitat del Eurocup no s’atura en un Maig frenètic. Propera ronda la setmana vinent en el circuit urbà de Pau.

Resultats: 1 Shwartzman 2 Palmer 3 Ticktum 4 Fewtrell 5 Guzman 6 Verschoor 7 Leeds 8 Maxwell 9 Korneev 10 Martono 11 Matus 12 Defourny 13 Goddard 14 Ye 15 Opmeer 16 Verhagen 17 Neubauer 18 Pflucker 19 Godard 20 Simmenauer 21 Peroni 22 Bird 23 Pankiewicz 24 Yue 25 Vartanyan 26 Razak 27 Aubry 28 Fenestraz 29 Chavez 30 Saucy