Zach Veach ha tornat a aconseguir una victòria després de no assaborir la glòria des de l’any 2014. El pilot nord-americà s’ha marcat un gran domini en aquesta primera cursa al Road America després de sortir des de la pole i liderar totes les voltes. Dean Stoneman i Félix Serrallés van acabar de completar el podi.


Zach Veach s’ha emportat un merescut triomf en la primera cursa al circuit de Elkhart Lake. El pilot dels Estats Units ha mantingut la pole a la sortida i sense problemes ha portat el Belardi fins al més alt del podi després de liderar tranquil·lament totes les voltes de la cursa. Des de la carrera de Milwaukee el 2014, Veach no havia tornat a guanyar en la Indy Lights, per això s’ha fet més especial aquest triomf.

Dean Stoneman va acabar segon i s’acosta al liderat després de la quarta posició d’Ed Jones, que a més es va emportar una penalització de cinc segons per treure de pista a dos pilots. No obstant això, la distància obtinguda amb el cinquè classificat, Zach Clamen De Melo, l’ha valgut per mantenir aquesta posició i no perdre més punts. D’altra banda, el podi l’ha completat Félix Sarralles, després de mantenir a ratlla Jones i de Melo.

La resta de posicions del Top 10 les van copar Kyle Kaiser, Garett Grist, James French, Santiago Urrutia i André Negrao.

La cursa va estar plena d’incidents, sent el més destacat el de Dalton Kellett, que després d’impactar contra el mur al revolt 13 va haver de sortir el Cotxe de Seguretat. En reiniciar la cursa, Juan Piedrahita va patir una virolla que li va treure tota mena d’opció a un bon resultat. Shelby Blackstock també va patir una virolla a meitat de cursa sense més conseqüències.

La segona cursa es disputarà diumenge a les 15:45 hora peninsular en el circuit del Road America.