Matthieu Vaxivière s’ha emportat la seva segona victòria aquesta temporada a la Formula V8 3.5 amb SMP Racing, dominant la cursa a Àustria des del primer revolt. Louis Delétraz (Fortec Motorsport) i Tom Dillmann han completat el podi.

Vaxivière ha sortit millor que Delétraz i l’ha passat per l’interior del primer revolt, prenent així el capdavant de la cursa. Egor Orudzhev (Arden Motorsport) també l’ha avançat a 2n revolt, però a la 3a volta s’han tocat i Orudzhev ha quedat fora de la cursa.

Celis i Binder han tingut un incindent a la volta 23 que ha obligat a Binder a retirar-se, deixant el cotxe al mig de la recta de meta i obligant al Safety Car a sortir a pista. La cursa s’ha reprès a la volta 26 amb Vaxivière marcant la volta ràpida. El francès ha dominat la cursa fins al final i ha obtingut una nova victòria. Delétraz, el millor rookie, i Dillmann, que continua al capdavant del campionat, han acabat darrera d’ell.

Després de la cursa, Alfonso Celis Jr (AVF), que ha acabat 4t, ha rebut una penalització de dues posicions per la graella de sortida de demà pel seu accident amb Binder.