A última hora Dennis Olsen va ser desqualificat de la primera cursa de la Formula Renault 2.0 per qüestions tècniques. Amb el segon lloc del noruec, Prema Powerteam ha perdut divuit punts i Koiranen GP es proclama campió.


Després de fer la pole, Olsen es va mantenir en primera posició durant les primeres voltes tot i que després no va poder aguantar la pressió de De Vries i va ser avançat per acabar al segon calaix del podi.

Això encara donava possibilitats a Prema Powerteam de guanyar el títol de constructors, doncs Villemi havia estat quart i Bonifacio vuitè, mentre que Koiranen només sumava els vint-i-cinc punts de De Vries.

La mala notícia arribà tard. Ja s’havia post el sol a Jerez quan els jutges van excloure Olsen de la classificació final a causa de comprovacions tècniques on van resoldre que Prema havia incomplert el reglament i que es mereixien d’ésser exclosos del resultat de la cursa.

Així doncs, avui la cursa es disputarà amb ambdós campionats ja decidits i els integrants de Koiranen GP lluïnt una samarreta amb un gegant “#BOOM” imprès.