El pilot nord-americà Ryan Tveter competirà per l’equip Carlin en la FIA Fórmula 3 Europea. El pilot de 20 anys procedent de Nova York s’incorpora a l’equip britànic amb les ja anunciat, Gustavo Menezes i George Russell.


Tveter va començar la seva trajectòria sense fer Karting, competint directament a la F1600 on va acabar desè el 2011. El 2012 va fer la meitat de la temporada del Star Mazda abans de saltar a Europa el 2013. Any on va competir a la Fórmula Renault 2.0 NEC. El passat 2014, va participar a la Toyota Racing Series, a més dels dos campionats de la Formula Renault: el NEC i l’Eurocup amb l’equip Josef Kaufmann Racing.

Després de participar en els test de post-temporada amb l’equip Carlin el 2014, Tveter va demostrar el potencial per incorporar-se al equip.

“És una sensació fantàstica fitxar amb Carlin per a la temporada 2015 de la FIA Formula 3 Europea.” Deia Ryan Tveter.

“He de dir que hem estat molt impressionats del rendiment d’en Ryan fins ara. No només per que el seu ritme sigui molt bo, sinó també per la seva gran adaptació i actitud. Vol aprendre i vol guanyar” deia el director de Carlin, Trevor Carlin.