L’experimentat pilot en monoplaces, Tom Dillmann competirà per segona temporada a la Formula 3.5 V8, després d’haver firmat un acord amb l’equip català AVF, que anteriorment va confirmar Alfonso Celis.

El pilot de 26 anys d’edat que aquest 2015 ha debutat a la categoria amb l’equip Carlin que sota el patrocini de Jagonya Ayam, que va fer incorporar al francès a l’equip britànic com a pilot experimentat en el retorn del equip britànic a la categoria.

Un fet semblant es troba a AVF on el patrocinador Bonovo patrocina el equip al complet i no només a Celis Jr. Dillmann fitxa per l’equip català després de provar amb l’estructura d’Adrián Vallès durant 2 dies a Motorland Aragón.

La incorporació de Dillmann per el equip que ha aconseguit menys, sembla estranya però els test ja ens van demostrar que l’equip de Granollers té potencial per competir en posicions capdavanteres, tal i com va demostrar Arthur Pic el 2013.

Tom Dillmann i AVF necessiten de cara 2016 evitar els accidents i millorar el ritme de carrera i l’estratègia, si aquests factors milloren, Dillmann és un dels candidats al títol.