Lance Stroll ha aconseguit la seva tretzena victòria de l’any a la Race 3 de la FIA Forula 3 European Championship a l’últim cap de setmana de la temporada. Eriksson ha acabat segon, assegurant-se així el títol de Rookie. Ilott ha completat el podi.

Lance Stroll va començar des de la Pole Position i va liderar la cursa fins al final. El pilot de Prema Powerteam continuava invencible avui, amb una altra victòria malgrat haver aconseguit el títol de campió ja fa tres curses.

En segona posició va acabar el suec Joel Eriksson, qui s’assegurava el campionat de Rookies. Motopark podria haver tingut dos pilots al podi, pero quan Sette Camara rodava en segona posició, va ser sancionat amb un Drive Through per saltar-se la sortida.

Això va ajudar a Callum Ilott (Van Amersfoort Racing) a completar el podi tot i que va estar sota pressió del rookie i pilot de FormulaRapida.net, David Beckmann (kfteile24 Mücke Motorsport) i Jake Hughes (Carlin).

Ralf Aron (Prema Powerteam) va acabar sisè i tercer dels rookies. Va entrar a meta per davant de George Russell (Hitech GP) qui, un cop més, va remuntar des de la setzena posició.

El Top 10 era completat per Anthoine Hubert (Van Amersfoort Racing), Maximilian Günther (Prema Powerteam) i Ben Barnicoat (Hitech GP).