Lance Stroll sortirà des de la primera posició en la cursa 1 de la FIA Formula 3 Europea al circuit de Nürburgring, Alemanya. El canadenc però no ha estat l’autor de la pole, que l’ha aconseguit Sette Camara que té pendent una penalització.

Una sessió classificatòria molt complicada que ha permès a Sergio Sette Camara (Motopark) aconseguir la primera pole position del cap de setmana. El brasiler ha gestionat la sessió perfectament, evitant els problemes de trànsit i superant a Stroll amb dues dècimes.

Tot i això, el brasiler s’iniciarà des de l’onzena posició, complint una penalització de 10 posicions per haver canviat el motor. Stroll doncs, iniciarà la cursa des de la posició preferent per davant dels seus companys a Prema Powerteam, Nick Cassidy i Maximilian Günther.

La categoria ha demostrat la seva igualtat amb les poques diferències entre els pilots, trobant que entre el primer i l’últim només hi ha 9 dècimes.

Resultats: 1 Sette Camara 2 Stroll 3 Cassidy 4 Günther 5 Russell 6 Zhou 7 Eriksson 8 Aron 9 Ilott 10 Kari 11 Hubert 12 Beckmann 13 Barnicoat 14 Mazepin 15 Jensen 16 Piquet 17 Newey