Robert Shwartzman ha aconseguit la victòria en la primera cursa de la Formula Renault en el Paul Ricard, França. El rus ha guanyat després d’una maniobra agressiva a final de cursa amb Fenestraz. Defourny i Ye completen el podi.

A la sortida Sacha Fenestraz (Josef Kaufmann Racing) mantenia el primer lloc seguit de Max Defourny (R-ace GP) que superava a Robert Shwartzman (R-ace GP).

De seguida començaven els primers abandonaments com el d’Alexey Korneev, Axel Matus (AVF) o Presley Martono. Més tard ho faria Henrique Chaves (AVF) en punxar un pneumàtic.

Mentrestant, Shwartzman atacava amb força a Defourny, i amb una lluita tu a tu, el rus aconseguia superar el seu company d’equip, i de seguida atraparia a Fenestraz per lluitar pel primer lloc.

La cursa ha estat intensa, tant que Dan Ticktum (Arden Motorsport) impactava contra Gabriel Aubry (Tech 1 Racing) i perdien la posició de punts. Al mateix moment, Razak i Panckiewicz també patien un accident entre ells i causaven el cotxe de seguretat.

Un cotxe de seguretat que deixaria la lluita per la victòria a una volta. Shwartzman no dubtaria pas en intentar la maniobra però ho faria de forma precipitada, tocant-se amb Fenestraz qui veia com el seu cotxe donava una volta de campana.

Amb això Shwartzman aconseguia la victòria, encara que la maniobra amb Fenestraz està essent sota investigació. Per darrere Max Defourny i Yifei Ye (Josef Kaufmann Racing) completen el podi.

Zona de punts completada per Will Palmer (R-ace GP), Richard Verschoor (MP Motorsport), Max Fewtrell (Tech 1 Racing), Charles Milesi (R-ace GP), Neil Verhagen (MP Motorsport), Alexander Vartanyan (JD Motorsport) i Thomas Randle (AVF).