Felix Serralles ha aconseguit la victòria en la cursa de la Indy Lights al Iowa Speedway (circuit oval), Estats Units. El cubà ha tingut una bona lluita amb Zach Veach que s’ha hagut de conformar amb el segon lloc. Ed Jones tanca el podi i manté el primer lloc en el campionat.

Ahir els provinents de categories europees, Dean Stoneman (Andretti Autosport) i Ed Jones (Carlin) eren els més ràpids dels entrenaments lliures. Aquest ha estat l’únic feedback que han tingut els pilots amb el oval d’Iowa ja que la classificació d’aquest migdia no s’ha pogut diputar per culpa de la pluja, i per tant la graella de sortida de la cursa d’avui ha estat les posicions en el campionat de pilots.

Ed Jones líder del campionat doncs, ha sortit des de la pole position i ha mantingut el primer lloc just per davant de Stoneman, Felix Serralles (Carlin), Zach Veach (Belardi Auto Racing) i Santiago Urrutia (Schmidt Peterson Motorsports).

Les posicions es mantenien calmades però Stoneman s’apropava a Jones i Serralles s’apropava a Stoneman. Serralles assoliria superar ambdós pilots mentre Stoneman, poques voltes després era superat per Zach Veach qui a continuació faria el mateix amb Jones.

La lluita final s’establia en les últimes 20 voltes. Veach superava a Serralles per al liderat, el pilot cubà es mantenia just per darrere del americà qui es veia superat a falta de dues voltes pel final.

Serralles guanyava la cursa seguit de Veach i Jones.

Resultats: 1 Serralles 2 Veach 3 Jones 4 Stoneman 5 Urrutia 6 Kaiser 7 Piedrahita 8 Claman de Melo 9 Kellet 10 Choi 11 Alberico 12 Blackstock 13 Negrao