Fittipaldi ha aconseguit avui la seva segona victòria, a més consecutiva, en la categoria. Acompanyat al podi per Orudzhev i Nissany, el pilot brasiler s’ha posat encara més líder del campionat.


La cursa començava amb pocs canvis de posició: Fittipaldi al capdavant, seguit per Nissany, Orudzhev, Isaakyan, Mason i Binder.

A la tercera volta, Kanamaru se sortia de pista sense patir conseqüències greus, encara que després va haver de retirar-se. Mentrestant, Isaakyan defensava la seva quarta posició dels atacs de Binder i Mason, alhora que Fittipaldi registrava la volta ràpida just abans de fer la seva entrada a boxes. Durant les voltes següents, van passar pel pit-lane tots els altres pilots per fer la seva parada obligatòria.

Un cop realitzat el canvi de gomes, les posicions es van estabilitzar de nou. Fittipaldi seguia al capdavant però aquest cop, en canvi, Orudzhev s’havia col·locat segon, per davant de Nissany.

Isaakyan i Mason van xocar al revolt 6 i tots dos van haver d’abandonar, cosa que va provocar la bandera groga en pista i la sortida del Safety Car. Després de 4 voltes darrere del cotxe de seguretat, la cursa es rellançava amb Fittipaldi liderant, seguit de Orudzhev , Nissany, Binder, Tereschenko, Menchaca, Celis, Fioravanti i Cipriani.

A falta de menys de 5 minuts per al final de la cursa, Celis es va acostar a Menchaca i el va avançar per l’interior per fer-se amb la sisena posició. Alhora, Tereschenko s’acostava a Binder, però l’austríac no cedia i li tancava les portes.

A l’última volta, Tereschenko tampoc va poder fer res per avançar a Binder, així que va caure la bandera a quadres i les posicions van seguir igual.

Fittipaldi es va endur la segona victòria aquest any, amb la companyia d’Orudzhev i Nissany al podi. Per darrere d’ells van acabar Binder, Tereschenko, Celis, Menchaca, Fioravanti i Cipriani.

Pel que fa al campionat de pilots, Fittipaldi deixa Silverstone amb 24 punts d’avantatge sobre, Celis. Tercer en el campionat és Binder  a 26 punts, mentre Orudzhev és quart a 32 punts.  

Resultats:

Pos Driver Team Gap
1 Pietro Fittipaldi Lotus 22 Laps
2 Egor Orudzhev AVF 2,623
3 Roy Nissany RP Motorsport 5,404
4 René Binder Lotus 6,298
5 Konstantin Tereschenko R Teo Martin Motorsport 6,93
6 Alfonso Celis Fortec Motorsports 7,913
7 Diego Menchaca R Fortec Motorsports 13,423
8 Damiano Fioravanti R Il Barone Rampante 14,077
9 Giuseppe Cipriani Il Barone Rampante 29,837
Matevos Isaakyan AVF Not Classified
Nelson Mason R Teo Martin Motorsport Not Classified
Yu Kanamaru RP Motorsport Not Classified