Sorpresa per a la primera temporada del WTCR amb el pas de Sébastien Loeb Racing a Volkswagen a pesar de l’evident vincle entre el pilot francés cap de l’equip i el grup PSA que engloba a Citroën i Peugeot.


Qualsevol hauria pensat que Sébastien Loeb Racing seguiria associat a PSA per a la primera temporada del WTCR, amb Peugeot com a principal candidat després d’haver estat associat a Citroën en temporades recents al WTCC. A fi de comptes, Loeb porta gairebé dues dècades com a abanderat del grup i la seva associació el porta a tornar a temps parcial al Campionat del Món de Rallyes… però al final, la marca escollida serà Volkswagen.

En efecte, Sébastien Loeb Racing competirà en el nou WTCR amb dues unitats del Volkswagen Golf GTI TCR, en comptes de passar a Peugeot, tal i com s’esperava. El sentit comú i la lògica han estat derrotats aquesta vegada i s’imposen els interessos esportius. No en va el Golf és un dels cotxes més competitius de tipus TCR, donant a l’esquadra les millors opcions de destacar.

D’aquesta forma, l’equip del nou vegades campió del món de rallyes opta per una màquina de competitivitat demostra amb la que Stefano Comini i Jean-Karl Vernay es van emportar els títols de 2016 i 2017 al TCR International Series. A més, els pilots escollits per a competir en els cotxes de SLR seran Rob Huff i Mehdi Bennani.

Huff, que va ser campió del món de turismes al 2012, ja coneix el cotxe al haver disputat part del certamen internacional de TCR la passada temporada amb WRT, aconseguint fins i tot una victòria. En el cas de Bennani, haurà d’aprendre els secrets de la seva nova montura, tot i que en temps recents el seu rendiment ha estat destacable i hauria d’adaptar-se amb facilitat.