El quatre vegades campió mundial de turismes, Yvan Muller, surt del seu retir per assaltar la Copa Mundial de Turismes (WTCR) amb l’actual campió Thed Bjork.

Muller va ser el campió del WTCC amb més victòries, concretament 48. El francès es va retirar la temporada 2016, al mateix temps que el seu últim equip Citroën. Després va ser pilot de desenvolupament de Volvo i assessor sènior de l’equip WTCC dirigit per Polestar. El quatre vegades campió del món de turismes ha decidit ara participar en la temporada completa de l’WTCR i competirà amb un Hyundai i30 N TCR pel seu propi equip, l’Yvan Muller Racing, al costat de Bjork.

“El meu objectiu és una mica diferent que en el passat”, va dir Muller. “He fet la meva trajctòria i la meva atenció ara està en l’equip i en el nostre desenvolupament en lloc dels resultats directes. Estic agraït que en Thed estigui involucrat, ell confia en mi i jo en ell. No hi ha dubtes que és un gran pilot, ho sé perquè vaig passar tota la temporada passada amb ell”.

A tot això Bjork va afegir: “Estic molt emocionat d’estar de tornada per aquesta temporada, i més amb la companyia d’en Yvan. Vam tenir una gran cooperació l’any passat. Córrer amb ell amb el nou reglament és motivador i m’inspira. Tenim moltes coses noves per aprendre i la competició és intensa, però el meu objectiu sempre és guanyar “.

Muller porta més de 20 anys competint amb turismes. El seu retorn es deu, a part de què és un pilot incombustible, a la motivació que li dóna el nou reglament, el qual afavoreix molt més el pilotatge.