Eric Gené va viure un gran cap de setmana d’emocions durant la cita del TCR Spain a Jerez, on durant el seu debut en la categoria va aconseguir fer-se amb la pole position i, durant les dues curses, va demostrar un gran potencial al sumar dos podis.

Gené, assessorat en tot moment pel seu pare i coach, la llegenda de l’automobilisme Jordi Gené, va demostrar des del primer test una gran rapidesa i regularitat al volant del CUPRA Leon Competición. El català va plasmar aquestes sensacions a la sessió de classificació, celebrada en condicions de sec-mullat, que va iniciar amb un sisè lloc a la Q1 (1:56.498) però que després va revertir en una fantàstica volta de Q2 (1:53.019) que el va fer pujar a la pole position.

La primera de les curses, celebrada aquest mateix dissabte amb una durada de 25 minuts més una volta, va tenir com a protagonistes Eric Gené i l’experimentat Nacho Montenegro, vigent campió del TCR South America. A pista gairebé no es va percebre la diferència d’experiència entre tots dos, que van creuar la línia de meta separats per 1,4”, amb Montenegro precedint Gené. L’endemà, sobre una pista inundada, el sabadellenc va signar una remuntada excepcional des de la vuitena posició de sortida, creuant la meta en una fenomenal tercera plaça.

Jaime Serrano, CEO de Monlau Motorsport, va parlar sobre l’actuació d’Eric Gené: “El primer cap de setmana de TCR ha estat molt bo. S’ha adaptat molt ràpid al CUPRA, com evidencia la seva pole position dissabte i les boniques lluites que ha mantingut a la primera cursa. Diumenge, amb tanta aigua a pista va ser difícil, sobretot en revolt ràpid, però l’Eric va posar molt de la seva part per acabar al podi. Estem molt contents de tenir-lo a l’equip, perquè és molt treballador, cosa que ajuda a accelerar la progressió de tots. També m’agradaria agrair el suport de CUPRA i la gran feina de tot el staff. Seguirem treballant per lluitar pel títol a València”.

La propera cita del TCR Spain arribarà el proper cap de setmana al Circuit Ricardo Tormo de la Comunitat Valenciana.