L’expilot de F1 ha guanyat la Race of Champions (ROC) per segon cop, després que ja la guanyés el 2014, batent en aquesta ocasió a Petter Solberg.

El Riyadh’s King Fahad International Stadium (Arabia Saudí) ha sigut l’escenari escollit aquest any per celebrar la ROC. Després que guanyés alemanya la Nations Cup, ara ha sigut l’escocés Coulthard qui ha resultat guanyador en la prova individual. Ho ha fet després de derrotar a Petter Solberg, actual pilot del WRC, qui debutava en una Gran Final de la Race of Champions. Coulthard, per contra ja havia participat en diverses ocasions, i, fins i tot, l’havia arribat a guanyar l’any 2014 a les Illes Barbados.

En les semifinals, Coulthard va batre l’anomenat Mr. Le mans, Tom Kristensen, qui tot i haver participat sis cops en la ROC, encara no ha guanyat en cap ocasió. Per la seva banda, l’altre finalista, Solberg, va eliminar el campió del món de Rallycross, Johan Kristoffersson.

El ja bicampió de la ROC va mostrar-se satisfet amb la victòria, sobretot després de desvetllar que el seu fill li havia dit que era massa vell per competir. En aquest sentit, Coulthard va respondre d’aquesta forma: “Estic encantat de poder demostrar que l’experiència també és quelcom que aporta coses positives”.

El finalista, Solberg, va felicitar al nou campió i va assegurar que tot i no guanyar, havia fet tot el que estava en les seves mans per fer-ho. “En David ha pilotat molt bé i ha tingut la mentalitat perfecte que l’ha fet merèixer la victòria”. Per últim va expressar la seva felicitat per haver arribat per primer cop a la Gran Final i va assegurat que l’ambient entre el públic i els pilots havia estat magnífic durant tota la competició.