Aquest cap de setmana se celebra la primera prova de les WSK Super Master Series, el campionat europeu referència en el món del kàrting, al Circuit Internacional d’Adria. Comptem amb la participació de diversos espanyols en la prova.

David Vidales

De la mà de l’equip oficial de TonyKart, David Vidales competeix en la categoria OK. El dues vegades subcampió del món aspira a guanyar-ho tot aquest any, encara que com ell mateix diu “són carreres i pot passar de tot”. Pel que fa al futur, l’espanyol té clar que aquest any s’ha de centrar en el kàrting, concretament en la categoria KZ i OK, “per agafar experiència abans de fer el salt si es presenten oportunitats”. En els entrenaments cronometrats, Vidales ha estat 5è de la general.

Genís Cívico

El català de DPK Racing debuta aquest any en la categoria OK i té com a objectiu “aprendre al màxim en aquesta nova categoria juntament amb l’equip i intentar donar guerra”. Per ara, Cívico ha estat 31è en els entrenaments cronometrats.

Pedro Hiltbrand

Senzillament, el favorit per guanyar. Després que arrasés al 2016 amb CRG guanyant-ho tot (campió d’Europa i del Món a OK i campió del Món a KZ2), el català torna a l’equip després del seu pas per TonyKart. En els entrenaments cronometrats ha estat 2n de la general.

Javier Sagrera

El pilot de M2 ​​no s’ha quedat enrere en els cronometrats i ha aconseguit col·locar el seu CRG en la 10a posició de la general. El subcampió d’Espanya en júnior debuta de forma magnífica en la nova categoria i opta, sense cap dubte, a tot per aquesta primera prova de les WSK.

Carles Martínez

El pilot oficial de Praga, que va ser campió d’Espanya l’any passat per davant de Javier Sagrera, ha estat 19è en els entrenaments cronometrats. En la primera prova d’aquest any, les WSK Champions Cup, ja va ser 9è a la Final, certificant un molt bon debut a la categoria.

Kilian Meyer

Kilian Meyer, company de Hiltbrand a la CRG, ha estat 14è en els entrenaments cronometrats. El pilot resident a Milà afronta el seu segon any en la categoria OK amb l’aspiració de guanyar-ho tot, igual que el mateix Hiltbrand.

José Antonio Gómez

El pilot de OKJ de DPK és el millor classificat espanyol en la categoria de moment. Després d’acabar les curses classificatòries ha estat 19è, posició còmoda per afrontar demà la Prefinal, que dóna l’accés a la Final. Sent el seu segon any en la categoria OKJ, Gómez espera poder completar tot el campionat. En declaracions a formularapida.net el madrileny ha manifestat la seva esperança d'”estar en posicions davanteres lluitant per guanyar”. De totes maneres, adverteix que “la sort no m’acompanya molt en les meves últimes carreres, però esperem revocar això per a aquesta carrera”.

Josep Maria Martí

Josep Maria Martí, pilot oficial de TonyKart en OKJ, ha aconseguit una 40a posició després de les mànegues classificatòries, posició que el manté les portes obertes de cara a poder entrar a la final de demà.

Lucas Pons

Pons, pilot oficial de M2 ​​en la categoria de OKJ, ha finalitzat en la 55a posició després de les curses classificatòries. Després d’obtenir resultats satisfactoris en les dues primeres, quedant en 14a posició, les dues últimes han evitat que la posició final fos millor.

Lorenzo Fluxa

El pilot oficial de Praga ha estat 63è en la classificació després de les curses classificatòries d’OKJ. A causa d’aquesta posició, la jornada de demà se li presenta difícil al mallorquí per poder passar a la final.

Aaron García

En la categoria més petita, la Mini, Aaron García, el pilot de DPK Racing, ha estat el millor espanyol aconseguint una 20a posició en els entrenaments cronometrats quedant-se tan sols a 8 dècimes de la pole.

Lucas Jack Fluxa

Pitjor li han anat les coses, de moment, a l’altre espanyol de categoria. Fluxa, pilot de Formula K Junior Team, ha estat 75è en els entrenaments cronometrats i li tocarà remuntar en les mànegues classificatòries.