Harrison Scott ha aconseguit la pole position per a la Race 1 del Eurocup Fórmula Renault 2.0 a Le Castellet, França. Will Palmer i Lando Norris l’acompanyen en el top3.

La classificació de 30 minuts no ens ha donat emoció fins en els últims 10, quan la majoria de pilots sortien a pista, amb Antoni Ptak (Cram Motorsport) liderant la sessió.

En els últims minuts, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) aconseguia ràpidament el primer lloc i s’aturava a box per canviar l’aleró davanter, que danyava durant la seva tanda.

Tot i aquest contratemps, el líder del campionat no aconseguia acabar per davant del seu rival, Max Defourny (R-ace GP).

Amb això Harrison Scott (AVF) aconseguia la pole position superant als rookies, Will Palmer (R-ace GP), Lando Norris, Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) i Robert Schwartzman (Josef Kaufmann Racing).

Fora del top5 trobem a Defourny, seguit de Daruvala (Josef Kaufmann Racing), Gabriel Aubry (Tech 1 Racing), Nikita Troitkiy (Fortec Motorsports) i Julien Falchero (R-ace GP).