Primera fila per als joves britànics George Russell (Hitech) i Callum Ilott (VAR) imposant-se a diversos experimentats.

George Russell (Hitech GP) s’ha emportat la pole position amb record de volta inclòs, amb un temps de 2m10.100s. Callum Ilott (Van Amersfoort Racing), que ha estat molt ràpid durant tot el cap de setmana ha estat el segon. Però els joves no s’han de descuidar d’un António Félix Da Costa (Carlin) tercer i un Sergio Sette Camara (Carlin) quart. El japonès Kenta Yamashita (ThreeBond with T-Sport) també ha rodat molt ràpid en tot el cap de setmana i sortirà P5 amb un sorprenent Jakes Hughes (Carlin) al costat.

Pel que fa als pilots experimentats: Felix Rosenqvist (SJM Theodore Racing by Prema) ha acabat vuitè, Daniel Juncadella (Hitech GP) onzè i Alexander Sims (Double R Racing) dotzè. A destacar l’actuació de Dan Ticktum (Double R Racing),  que amb molt poques curses en F3 i després d’un any sense córrer sortirà només un lloc darrere que seu company molt més experimentat, Alexander Sims. També a Lando Norris (Carlin), la sorpresa del cap de setmana, que sortirà darrere de Rosenqvist.

Li està costant el cap de setmana a el rookie del any a la FIA F3 Europea, Joel Eriksson (Motopark),  i al vice-campió Maximilian Günther (SJM Theodore Racing by Prema), encara que al final l’alemany va repuntar una mica.

Hi ha hagut i bastants sorpreses en aquesta classificació, fet que implica que veurem una Qualification race entretinguda.

Queda en dubte penjant, el rendiment de Russell i Ilott i tot fa pensar que Stroll sí que hauria tingut rivals durs capaços d’enfrontar-se a experimentats. Com li hauria anat a Lance Stroll avui? Absent per la seva preparació per a la F1 (Hamilton també va dominar la temporada 2005 però no va participar en Macau). Mai ho sabrem.