El pilot britànic s’aprofita la penalització de 20 segons de Van Buuren per avançar-se en l’eixida i guanya la cursa per davant de Jaafar i Stoneman.

La primera cursa de les World Sèries by Renault de la temporada va ser increïble. Abans de l’eixida, Beitske Visser (AVF) tenia problemes tècnics i no podia prendre part en aquesta cursa. La primera volta ha estat un dels moments més importants de la cursa: Meindert van Buuren (Lotus) es va botar l’eixida i en la volta 6 va rebre una penalització de 20 segons que s’han afegit al final de la carrera, a més va haver-hi alguns xicotets tocs, Ellinas i Gelael es van retirar de la cursa en esta primera volta.

Després d’eixa gran primera volta, Van Buuren va mantindre un ritme molt fort, comprometent els seus pneumàtics i tractant d’augmentar la diferència. Alguns pilots van fer parada en boxes per a reparar els danys és els seus cotxes i Egor Orudzhev (Arden Motorsport) es va retirar en la volta 3.

Gran treball de Roberto Merhi (Pons Racing), que va lluitar durant tota la cursa amb pilots més ràpids que venien per darrere, tot això a causa d’un problema en l’end-plate del seu aleró davanter que van complicar molt la seua cursa. En primer lloc, va estar lluitant amb Malja, qui va ser desqualificat de sessió de classificació i va començar en última posició, i després amb Bonifacio. Finalment, Roberto es va retirar de la cursa en la volta 20 quan estava fora dels punts.

També en la volta 15,  Celis Jr. (AVF) es va retirar. Amb el que els dos cotxes de l’equip d’Adrián Vallés no van acabar.

La pròxima cursa, demà a les 13:30.