Oliver Rowland encara aquest cap de setmana a Le Mans amb l’esperança de sortir campió de la Fórmula Renault 3.5. Ara mateix té una regna de 50 punts amb Matthieu Vaxivière, i només amb sumar un punt més que el francès en les dues curses li valdria per emportar-se el títol.


Aquest cap de setmana es pot decidir el campionat estrella de les World Series by Renault. A la categoria reina de 3.5, Oliver Rowland pot alçar-se com a campió de l’especialitat si aconsegueix mantenir la distància amb la qual s’ha anat de l’última ronda al Nürburgring: 50 punts. Aquests són els que quedaran a Jerez, l’última prova del campionat, així que si el britànic aconsegueix sumar un punt més que Matthieu Vaxivière ja podria proclamar-se campió.

Tot dependrà d’ell, Rowland només necessita estar davant del pilot de Lotus, al qual hauria de superar en tan sols un punt. Així que li serviria sumar una bona posició en una de les dues carreres i conservar a la següent a l’espera de que fa el francès. Tot i així, Vaxivière té poc a fer, ja que hauria de retallar almenys un punt per seguir viu a Jerez, tot i que és bastant improbable que això passi.

Un zero de Rowland seria fatal per aspirar al campionat aquí, ja que això li complicaria les coses per tenir aquests 51 punts que el facin campió. Així que l’únic que necessita el pilot de Fortec Motorsports és conservar en les dues curses i procurar quedar per davant de Vaxivière en alguna de les dues.

Pel que fa a la categoria de 2.0, el campionat està molt més igualat i és pràcticament impossible que es decideixi aquí a Le Mans. I és que quatre pilots estan separats per dotze punts, sent aquests Louis Deletraz al capdavant, a cinc punts Kevin Jörg, a tres punts d’aquest Jack Aitken i a quatre del britànic el seu compatriota Jake Hughes. A més, per darrere a 29 punts del capdavant es troba Anthoine Hubert, guanyador de la ronda de Silverstone.

Així que veurem que passa en el mític circuit de Le Mans, en el qual podem tenir campió de la 3.5 i una ronda vital i molt important de cara al desenllaç de la 2.0 a Jerez. Des Fórmula Ràpida els farem saber tots els detalls de primera mà des de la pista francesa.