El pilot britànic de l’equip Fortec, Oliver Rowland, ha pogut prendre la pole a Carlos Sainz Jr en una sessió de molt vent i baixes temperaturas. Fantin i Gasly sortiran darrere seu.

La segona sessió classificatòria de la Fórmula Renault 3.5 al circuit de Motorland Aragó començava aquest matí amb molt de vent, fet que dificultava la tracció especialment en el sector 2. Això ha perjudicat i molt a Carlos Sainz, qui duia un setup de velocitat punta i les condicions de pista eren exactament les oposades a les que hi havia durant la seva contundent victòria d’ahir.

L’activitat a la pista ha estat nul·la durant una bona estona, vistes les condicions. A final de sessió la sortida ha estat en estampida i fins i tot hi ha hagut alguna per destorbar-se en pista. Rowland i Fantin han acabat disputant-se la primera posició i el primer l’hi ha presa ja veient la bandera quadriculada. Hi havia altres pilots que duien temps de pole, però desafortunadament han hagut d’abaixar el peu de l’accelerador degut a la bandera groga que ha provocat Luca Ghiotto.

La segona cursa de la Fórmula Renault 3.5 és avui a les 14:00h.

Graella de sortida provisional:

  1. Oliver ROWLAND – Fortec Motorsports
  2. Pietro FANTIN – International Draco Racing
  3. Pierre GASLY – Arden Motorsport
  4. Will STEVENS – Strakka Racing
  5. Carlos SAINZ – DAMS
  6. Jazeman JAAFAR – ISR
  7. Sergey SIROTKIN – Fortec Motorsports
  8. Luca GHIOTTO – International Draco Racing
  9. Marco SØRENSEN – Tech 1 Racing
  10. Zoel AMBERG – AVF