Oliver Rowland ha guanyat la primera cursa del cap de setmana de la Fórmula Renault 3.5 Series al circuit de Le Mans, França. Orudzhev i Dillmann completen el podi.


 

Oliver Rowland a la sortida s’ha hagut de defensar del llampec de Egor Orudzhev, mentrestant Vaxivière es defensava amb agressivitat sobre Dillmann per la tercera posició. Al darrere destacava la sortida llampec de Yu Kanamaru des de l’onzena fins la setena posició.

De seguida Vaxivière sabia que necessitava guanyar la cursa per intentar guanyar el campionat, i la seva conducció avui ha estat molt poc afí en el seu estil un estil de conduir molt agressiu, que l’ha permès superar a Egor Orudzhev en la tercera volta, on s’ha saltat la xicana, fet que ha estat penalitzat amb 10 segons de penalització, després d’intentar i gairebé aconseguir superar a Rowland.

Però la conducció agressiva el feia perdre molt de temps en el llarg de la cursa, a més de no complir amb els límits de la pista i provocant un tap que l’ha fet baixar fins al desè lloc.

Així no ha pogut aturar a un Oliver Rowland que aconseguia la seva setena victòria de la temporada, igualant així els 7 triomfs de Sainz del any passat, i incrementant el seu rècord en victòries a la categoria.

El britànic té ara 74 punts d’avantatge amb Vaxivière que si no hagués acabat desè, hagués deixat el campionat en mans de Rowland avui mateix. Per tant demà primera gran oportunitat per Rowland per guanyar el campionat.

Amb el segon lloc d’Egor Orudzhev, el rus escala fins al vuitè lloc en el campionat, mentre que Dillmann ha acabat tercer i es situa en sisè lloc.

Dean Stoneman manté el quart lloc al campionat gràcies a la quarta posició d’avui, mentre que Panis ha aconseguit puntuar de nou amb Tech 1 Racing. Sisè i primers punts per Yu Kanamaru, per davant de De Vries, Nissany, Ellinas i “Vaxou”.