Vasily Romanov ha guanyat la seva primera cursa a la Fórmula Renault 2.0 Alps al circuit de Monza. El rus ha sortit sa i estalvi dels accidents i per fi s’endú una merescuda victòria. Pronenko i Riener tanquen el podi.


Vasily Romanov ha guanyat la cursa de forma inesperada. Una cursa que tenia els 10 primers de la Race 2 invertits, per tant això permetia a Philip Hamprecht sortir des del primer lloc, posició que no ha mantingut gaire temps en ser avançat per Pronenko a la sortida, a més de rebre una penalització que l’ha fet acabar setè.

Però la cursa ha estat molt accidentada. En dues voltes ha abandonat la meitat de la graella. A la sortida Isaakyan ha impactat contra el seu company Vivacqua que ha fet abandonar ambdós pilots. Després de que marxés el cotxe de seguretat, un múltiple accident entre Ferrer, Cazzaniga, Daruvala, Habsburg i Hughes, ha deixat la cursa amb 7 cotxes.

Això deixava la possibilitat de victòria a Romanov que ha avançat a Pronenko i ha guanyat amb 3 segons de diferència, tercer ha estat Riener, seguit d’Allen, Fischer, Bulatov i Hamprecht. La resta de pilots ha abandonat, mentre que Jack Aitken no ha pogut sortir ja que estava ingressat al hospital per culpa de l’accident aquest matí.

Ara és Jake Hughes qui surt com a nou líder en el campionat a falta de dues rondes –Misano i Jerez. El britànic lidera amb 169 punts, 12 més que Aitken i 18 més que Riener, gran beneficiat dels abandonaments dels seus companys de Koiranen GP. A 25 punts està Vivacqua i a 26 Isaakyan, deixant les coses molt obertes a falta de dues rondes.