Danny Kent ha estat el més ràpid del dia gràcies a la volta que li ha permès registrar el rècord del circuit de Sachenring, Alemanya. El britànic segueix sense rival, fins i tot en els entrenaments lliures on les caigudes han estat constant.


Lliures 1

La sessió ha començat com sempre amb el liderat del de sempre, Danny Kent. Uns primers minuts on hem vist com Miguel Oliveira patia una caiguda en el revolt 1 molt forta. També patia una caiguda Jules Danilo al revolt 12. Més problemes els ha tingut el local,, Maximilian Kapoler que ha vist com perdia la cadena.

Al mateix moment, Romano Fenati patia una caiguda molt forta on destrossava la moto i es barallava amb els comissaris que no el deixaven tornar a pista amb una moto tant destrossada, un gest gens esportiu per part del pilot italià. Al final de la sessió, Martin patia una caiguda també.

Finalment domini de Kent per davant de Quartararo, Bastianini, Vázquez i Fenati.

Lliures 2

En la darrera sessió del dia, les Ajo KTM començaven amb problemes, aquest cop era Binder que patia problemes amb la seva motocicleta en els primers minuts. L’austríac patiria una altre caiguda uns minuts més tard al revolt 3. També queia el segon classificat en el campionat, Enea Bastianini al revolt 13. El festival de caigudes seguia, amb la del finlandès NIklas Ajo, amb només 10 minuts de sessió.

Kent ha tornat a dominar la sessió, encara que la resta de rivals han fet el possible per evitar-ho. Tal i com ha fet Fabio Quartararo que ha excedit els límits de la pista, però la volta de Kent, és el record del circuit, i això que només estem en uns lliures.

El temps de 1:26.937 l’ubica com el més ràpid de la categoria en aquest circuit, per davant d’Antonelli, Masbou, Oettl i Hanika.