Cursa per treure’s el barret la que ha fet Max Defourny aquest matí al circuit d’Assen, Holanda, per a la segona i última cursa del cap de setmana de la Formula Renault 2.0 NEC. El belga, ha protagonitzat una gran remuntada que ha acabat amb victòria per davant de Norris i Daruvala.

Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) afrontava aquesta cursa amb la opció d’encadenar quatre victòries consecutives en el campionat. El britànic no ha defallit i ha fet una bona sortida, escapant-se de la resta de pilots.

Jehan Daruvala, company d’equip de Norris, seria qui sentiria la pressió després de la bona sortida de Max Defourny (R-ace GP) que superava a Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing). Després de varies voltes, Defourny superaria a Daruvala que a continuació, es defensaria de Boccolacci fins al final de cursa.

El pilot de R-ace GP tenia un ritme molt superior als seus rivals i de seguida atraparia a Norris per protagonitzar un altre duel tu a tu, dels  quals ja ens tenen tant acostumats. Assen és un circuit que no dóna massa opció a les lluites en paral·lel i això ha ajudat a Norris a defensar-se durant moltes voltes.

Però Defourny a falta de dues voltes pel final i davant de 90 mil espectadors, superava a Norris per al interior a la xicana final. És el primer cop que el belga supera al britànic en un tu a tu.

Daruvala aconseguiria aguantar els atacs de Boccolacci per acabar tercer, mentre que pel darrere, Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing) superava a Will Palmer (R-ace GP) per acabar en cinquena posició.

Completa el top10 Robert Shwartzman (Josef Kaufmann Racing), Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports), Alex Gill (Mark Burdett Motorsport) i Nikita Troitskiy (Fortec Motorsports).

Ara aturada estiuenca per la categoria que tornarà al Setembre a Nürburgring, i acabarà la temporada a Hockenheim al Octubre.