Lando Norris ha guanyat la seva tercera cursa consecutiva a la categoria i augmenta així el seu liderat al campionat després de la victòria a la primera cursa de la Formula Renault 2.0 NEC a Assen. Dorian Boccolacci i Jehan Daruvala han completat el pòdium.

Després de la seva doble pole ahir, Lando Norris (Josef Kaufmann Racing) ha dominat la cursa des del principi fins al final sense que ningú pugués amenaçar la seva victòria. Max Defourny (R-ace GP), l’únic pilot capaç de lluitar amb Norris, tenia una mala sortida i també se sortia de la pista durant la cursa, la qual cosa el deixava 5è darrera Dorian Boccolacci (Tech 1 Racing) Jehan Daruvala (Josef Kaufmann Racing) i Sacha Fenestraz (Tech 1 Racing).

Darrera el top 5, Ferdinand Habsburg (Fortec Motorsports) acabava 6è per davant de Robert Scwartzman (Josef Kaufmann Racing) i Bruno Baptista (Fortec Motorsports), que habia tingut una sortida perfecta.

Hugo de Sadeleer (Tech 1 Racing) era 10è mentre Nikita Troitsky (Fortec Motorsports) acabava 9è després de rebre una sanció de 5 segons per saltar-se la sortida.