Alonso López, de l’Estrella Galicia, aconsegueix la victòria després d’una carrera imprevisible i amb la desqualificació de Foggia, que havia guanyat.

L’italià de l’equip VR46 Riders Academy, Dennis Foggia, es va imposar en la primera cursa del Moto3 Junior World Championship però va ser desqualificat per direcció de cursa. Qui va pujar al primer graó del podi va ser Alonso López, amb Jaume Masià en la segona posició i Sergio García en la tercera. L’italià va protagonitzar una sortida espectacular i va passar del 9è lloc al primer. A partir d’allà, molts pilots van liderar la cursa (Alcoba, Masià, García, López o Pérez), però finalment la desqualificació de l’italià va permetre la victòria de López.

El poleman Kazuki Masaki no va fer una bona sortida i va quedar relegat a la 6ª posició en les primeres voltes. En els primers compassos de la cursa es va formar un grup de 8 pilots que es discutirien la victòria. Jeremy Alcoba va liderar amb contundència les voltes centrals i va tenir algun marge petit però important de 4 dècimes. El grup capdavanter, amb Foggia, García, Masià, Pérez o López, tenia un ritme altíssim i no van deixar escapar-se a Alcoba.

Jaume Masià també va liderar la prova, i al final, com era d’esperar es va decidir tot en l’última volta. Sergio García va arribar líder al final de la recta, però Jeremy Alcoba es va passar de frenada i va deixar la cursa en safata a Foggia. Direcció de cursa va imposar una sanció de 5 segons a Dennis Foggia per sortir-se dels límits de pista i Alonso López va aconseguir els 25 punts de la victòria.

Com també era d’esperar, la carrera va tenir moltes caigudes i fins a 15 pilots no van poder acabar la cursa.