Raúl Fernández ha aconseguit la pole position per la cursa del FIM CEV Repsol de Moto3 al circuit de Estoril, Portugal. El espanyol sortirà per davant de Aaron Polanco i Ai Ogura.

El campionat del món Junior de Moto3 visita enguany Estoril i no Algarve com es feia habitualment a les terres portugueses.

Com és gairebé habitual, la pista ha estat en millors condicions durant la primera sessió de classificació i no la segona.

Això ha beneficiat a Raúl Fernández (MRW-Mahindra-Aspar Team) aconseguir la pole position amb un temps de 1:45.976, essent només 81 mil·lèsimes més ràpid que Aaron Polanco (Leopard Junior Team).

Completant la primera línia de la graella de sortida s’ha situat el japonès Ai Ogura (Asia Talent Team). Per darrere d’ell en la segona fila arrancaran Vicente Pérez (Reale Avintia Academy), Yuki Kunii (Asia Talent Team) i Jaume Masia (Cuna de Campeones).

El líder del campionat, Dennis Foggia (Junior Team VR46 Riders Academy) s’iniciarà des de la setena posició en una graella formada per 42 pilots, en un cap de setmana en el qual Moto3 només disputarà una cursa.