Sean Rayhall ha guanyat la segona cursa del cap de setmana de la Indy Lights Series al circuit “road course” del Indianapolis Motor Speedway. Rayhall ha liderat tota la cursa, l’acompanyen al podi RC Enerson i Max Chilton.


A la sortida, Ed Jones patia una virolla al revolt 1 i això permetia a Sean Rayhall situar-se en primer lloc, i també feia moure molt les posicions fent que el guanyador d’ahir, Jack Harvey es fiqués en segon lloc, Serralles es situava tercer.

Després de quatre voltes el cotxe de seguretat apareixia en pista per culpa de l’abanodnament de Spencer Pigot. Al cap de dues voltes tornàvem a tenir bandera verda, Serralles superava a Harvey pel segon lloc i Chilton avançava a Piedrahita per situar-se sisè, Jones també havia de remuntar i era just en el vuitè lloc.

Serralles feia un error de principiant i patia una virolla que permetia als duet de l’equip Schmid Peterson Motorsport, Jack Harvey i RC Enerson situar-se en posicions de podi altre cop.

Chilton seguia remuntant i aconseguia superar a Kyle Kaiser per situar-se quart i anar a la captura de RC Enerson en la lluita pel podi. L’ex-pilot de la Fórmula 1 aconseguia acabar en el podi sí, però gràcies als problemes de motor de Jack Harvey que rodava segon, tot i això va poder acabar cinquè.