El proper, dijous 16 de juliol a les 20.30 h, es presenta la nova edició de les 24 hores de Resistència en Ciclomotors Vall del Tenes-Gran Premi TERRANVOA CNC a l’Ateneu l’Aliança de Lliça d’Amunt. Aquesta és una cursa única en el seu gènere que arriba a la seva trenta-sisena edició consolidada en el calendari del motor com una prova obligada per a prop de una quarantena d’equips i pilots que volen posar a prova la seva resistència dalt de motocicletes de no més de 49 cc. 24 hores ininterrompudes sobre la moto, en un circuit molt tècnic i exigent que potencia la destresa dels pilots.

Amb la presentació als mitjans de comunicació i l’inici d’inscripcions el passat 1 de juny, comença el compte enrere que ha de conduir a la celebració de la cursa els pròxims dies 4, 5 i 6 de setembre.

Per comentar el programa de la cursa, en el que participa de forma entusiasta tota la població de Lliçà d’Amunt, presentar el vídeo oficial de l’edició del 2014 de la cursa i altres detalls, intervindran Francesc Padró, president del Grup 24 Hores, organitzadors de la prova i Joan Naudó, vicepresident d’aquesta mateixa entitat També està prevista la presència de patrocinadors i col·laboradors de la cursa.

Al finalitzar la presentació, s’oferirà un aperitiu a tots els presents. Durant aquesta trobada tant els organitzadors com els patrocinadors de la cursa estaran a disposició dels mitjans.

 

ACTE Presentació XXXVI 24 hores de Resistència en Ciclomotors Vall del Tenes Gran Premi Terranova CNC
LLOC Ateneu l’Aliança de Lliça d’Amunt – Carrer l’Aliança, 17 – Lliçà d’Amunt
DIA Dijous, 16 de juliol
HORA 20. 30 hores