Spencer Pigot ha aconseguit la victòria en la cursa 2 de la Indy Lights a Toronto. El nord-americà ha liderat de principi a fi. Harvey manté el liderat del campionat amb el segon lloc, mentre que Jones ha aconseguit mantenir el cotxe en pista per acabar al podi i seguir lluitant pel campionat.


Els equips ahir van gaudir d’un temps totalment ideal, tot el contrari al que s’han trobat avui, pluja. Una pluja no massa excessiva que ha fet dubtar als equips per quins pneumàtics ficar. Però la pluja constant ha deixat sense dubtes, pneumàtics de pluja per la cursa 2 a Toronto.

Spencer Pigot sortia des de la pole position per davant de Ed Jones, RC Enerson, Nelson Piquet i Jack Harvey en una cursa programada a 1 hora.

Ed Jones (Carlin) perdia el control del seu cotxe a la sortida, provocant la bandera groga per una volta. La cursa es reiniciava a la segona volta, Jack Harvey (Schmidt Peterson Motorsports) aprofitava per superar a Nelson Piquet (Carlin) al revolt 3 per pujar a la quarta posició. Piquet perdia el quart lloc en ser superat per Felix Serralles (Belardi Auto Racing). Bàsicament, el brasiler no es trobava còmode amb les condicions de la pista.

Scott Anderson (Schmidt Peterson Motorsports) provocava el segon caution de la cursa en trencar l’aleró posterior en tocar el mur del últim revolt.  Quan el Pace Car marxava de la pista, RC Enerson (Schmidt Peterson Motorsports) també patia un accident.

En tornar l’acció Jack Harvey (Schmidt Peterson Motorsports) es defensava dels atacs de Felix Serralles amb èxit. Ethan Ringel (Schmidt Peterson Motorsports) s’aturava a box i mentrestant, Shelby Balckstock (Andretti Autosport) envirollava al últim revolt i provocava un altre caution. Felix Serralles que havia fet una virolla s’aturava a box.

A meitat de cursa, Spencer Pigot seguia en el liderat, seguit de Harvey, Piquet, Piedrahita, Kaiser i Jones. Kaiser començava a atacar a Piedrahita. Després de molts intents, Kaiser aconseguia avançar Piedrahita pel quart lloc.

Mentrestant, Piquet es ficava a l’estela de Harvey per lluitar pel segon lloc. Però més accidents succeïen, Piquet es tocava amb Kaiser, abans de que Piedrahita es sortís de pista al revolt 3, per tal de evitar impactar amb Jones.

Totes aquestes accions deixaven amb només 3 cotxes en volta del líder, Spencer Pigot i Jack Harvey lluitant per la victòria i Ed Jones a un minut d’ells. Així acabava la cursa.